Daarom is Van de Hoef Logistiek een goede keus!

Levering binnen 24 uur in Nederland en België

Leveren binnen 24 uur leveren in Nederland en België is geen probleem! Meld je de order voor 15.00 uur aan, dan leveren we hem de volgende dag bij de klant. Dat komt onder ander door onze centraal geleden locatie in Ede, Gelderland. In het midden van het land, zo kunnen we snel naar verschillende locaties rijden.

Levering door middel van bezorgkalender

Voor 15.00 uur een order aangemeld dezelfde dag sturen wij nog een bezorgkalender. De ontvanger kan hierbij zelf een datum kiezen waarop wij het product komen leveren. Zo geven wij de ontvanger alle mogelijkheden om het product op de gewenste tijd te leveren. Dit proces is te volgen via ons track en trace systeem. Continue houden we de ontvanger op de hoogte d.m.v. sms en e-mail.

Snel en persoonlijk contact

Voor ons heel logisch, wij willen weten wie je bent. Onze klantenservice is 6 dagen per week bereikbaar. We staan klaar voor hulp en vragen. Bel je ons? Mailen mag ook natuurlijk.

Eigen distributienetwerk

Door ons eigen distributienetwerk in Nederland, België en Luxemburg komen we overal. Zo zijn we efficiënter en sneller op de locatie. Een ander groot voordeel is dat bij ons goederen niet diverse malen worden over geladen waardoor het risico op schade beperkt wordt. Overslag is vaak de ergernis bij de bestaande logistieke netwerken.

Efficiënt track and trace systeem

Natuurlijk willen jij en je klant altijd weten waar de goederen zijn. Ons handige track and trace systeem zorgt voor duidelijke communicatie naar beide partijen. De goederen worden maar liefst in 98,5% de eerste keer afgeleverd!

Waar kunnen we je
mee helpen?