Ons eigen distributienetwerk is snel, efficiënt en betrouwbaar.

Distributie

Van de Hoef Logistiek Ede beschikt over een eigen distributienetwerk binnen de Benelux waardoor wij flexibel, snel en efficiënt kunnen handelen. Zes dagen in de week, indien gewenst binnen 24 uur, rijden wij door Nederland, België en Luxemburg om goederen te laden en te lossen. Van de Hoef Logistiek Ede is in het bezit van bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens waardoor verzending van vrijwel alle goederen en pakketten mogelijk is.

We werken efficiënt

Ons distributienetwerk, wagenpark, personeel en planning hebben wij in eigen beheer. Omdat wij altijd bij u in de buurt zijn kunnen we snel schakelen en onze ritten strak inplannen. Met één telefoontje of aanmelding via ons eenvoudige webordersysteem nemen wij uw zorg uit handen. We halen de goederen bij u op en bezorgen wij het daar waar uw klant dat wenst.

Montage van uw product op locatie

Wilt u dat een product gemonteerd wordt bij uw klant op locatie? Ook dat kunnen wij verzorgen en dat bespaart u weer extra personeel, tijd en geld. Het is ook mogelijk om het product bij uw klant op de juiste plaats in huis te plaatsen en de verpakkingsmaterialen als karton, plastic of piepschuim mee te nemen. Kortom, allemaal extra services waar u en uw klant blij van worden en die weer zullen leiden tot herhalingsaankopen bij uw webshop!

We vervoeren ook uw pallet(s)

Een pallet per week of 30 pallets per dag? Bij Van de Hoef Logistiek Ede kunt u altijd terecht. Wij bezorgen de pallet waar en wanneer u dat wenst, zowel bij bedrijven als particulieren. Door de flexibele schuifzeilen aan de trailers kunnen wij eenvoudig laden en lossen. Goederen afstapelen en de pallets weer mee terug nemen behoort zelfs tot de mogelijkheden. Een extra service die u uw klant weer kunt bieden en waar vooral particulieren erg mee geholpen zijn.

Niks is te gek!

U hoeft bij ons geen rekening te houden met afmetingen of gewichten zoals bij andere pakketdiensten. Transport van o.a. volledig gemonteerde fietsen, kasten, picknicktafels, tuinmeubilair, waardevolle goederen of breekbare goederen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Verpakt of onverpakt. Wij richten onze wagens efficiënt in en dekken onverpakte goederen zorgvuldig af zodat wij een correcte bezorging garanderen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met u samen naar al onze mogelijkheden.

  Uw naam:

  E-mail adres:

  Telefoonnummer:

  Waar kunnen we u mee helpen?

  Overige verzendingen

  Bij Van de Hoef Logistiek Ede bent u ook aan het juiste adres voor webshop- en standaard pakketverzendingen, sneltransport en warehousing. Klik op de betreffende link voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

  Contactgegevens

  Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
  Dieselstraat 8
  6716 BC Ede

  info@vandehoeflogistiek.nl
  tel: +31 (0) 318 - 575784

  Over ons

  Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

  © 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!