Wat je wilt weten over
fulfillment

Geen ruimte voor jouw producten en goederen? Wij hebben ruimte vrij voor jouw producten in onze veilige warehouse. Met onze automatisering maken we een API-connectie met jouw webshop en zodra de klant bestelt, staan wij al klaar om de bezorging in te zetten. Binnen 24 uur kan het geleverd worden in Nederland en België of de levering met bezorgkalender, net wat past. Dat hangt af van jouw wensen.

Het scheelt jou een hoop tijd, ruimte en geld. Wij zijn de webshopspecialist, van opslag tot het verwerken van de retours.

“Wij hebben geen standaardproducten en Van de Hoef Logistiek weet hier fantastisch mee om te gaan. Ze zijn erg flexibel en enorm betrokken. Deze service kan ik door Van de Hoef Logistiek nu ook aan mijn klanten bieden!”

- Nino Diana, C-Flexx

Slim koppelen met
vele webshops

Met onze inslag en opslag, order picken en verpakken, verzenden en retourverwerking, zijn we de full servicedienstverlening voor iedere webshop. Wij werken met een geautomatiseerd systeem waar vele webshops aan gekoppeld kunnen worden. Door onze eigen ontwikkelde API connecten we met vrijwel elk webshop. Zo worden orders direct bij ons in het systeem gezet en plannen we hem in met de klant. Dit kan zowel aan de voorkant van de webshop als aan de achterkant met de verzendsoftware.

Wij koppelen met de volgende partijen:

                             

                              

Onze werkwijze

Sterke communicatie met het
track and trace systeem

De goederen staan veilig opgeslagen in onze loods. Nadat er een geautomatiseerd order binnen komt in ons systeem, wordt de levering gepland en de goederen klaargezet voor transport. We maken gebruik van ons handige track and trace systeem zodat zowel jij als de klant op de hoogte zijn van de levering. Vanaf het plaatsen van de order tot het afleveren, wij zorgen voor het gehele traject. Dat scheelt jou een hoop tijd, ruimte en geld. Doen waar je goed in bent, dat is onze logica. 

Wij leveren onze goederen in 98,5% de eerste keer af bij de klant! Dat komt door het sterke last-mile systeem wat wij gebruiken. De klant ontvangt een email om zelf een afspraak in te plannen via de kalender. Zo is de kans veel groter dat de klant thuis is. We versturen een dag van tevoren per mail een herinnering en ook nog een sms met het tijdsvak waarin we langskomen. Tot slot krijgt de ontvanger 10 minuten voor levering een sms dat we er bijna zijn. En dat werkt! 

Informatie aanvragen

Waar kunnen we je
mee helpen?