Wij hebben de oplossing voor al uw logistieke uitdagingen.

Over Van de Hoef Logistiek Ede

Vanuit het midden van het land rijden wij dagelijks met onze vaste groep van 40 medewerkers door heel Nederland, België en Luxemburg. Wij gaan zes dagen per week voor u op pad. Onze service kenmerkt zich door snelle communicatie, korte lijnen, een accurate planning en bovenal persoonlijk contact. Met één telefoontje bent u direct op de hoogte van de status van uw order.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij staan voor kwaliteit en daarom stellen wij hoge eisen aan ons personeel en de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Hierom is ook al ons personeel bij ons in dienst. Professionaliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste aspecten van de selectieprocedure. Wij beseffen ons goed dat we het verlengstuk van uw bedrijf zijn en dat wij daarom een goede kwaliteit moeten leveren. Onze chauffeurs krijgen dan ook voordat zij aan de slag gaan eerst een opleiding. Dit zorgt ervoor dat wij een keurige afhandeling van uw verkooptraject kunnen verzorgen. Daarbij leveren wij niet alleen zorgvuldig, maar ook zo snel mogelijk. Zelfs 24 uursleveringen zijn mogelijk.

Het is onze drive om steeds weer scherp te kijken naar hoe wij onze dienstverlening verder kunnen ontwikkelen. Daardoor zijn we inmiddels op veel vlakken onderscheidend in de wijze waarop wij onze logistieke service aanpakken.

Wie we zijn

Wij zijn dé persoonlijke partner voor webwinkels, gespecialiseerd in het vervoeren van niet-standaard goederen, die gegarandeerd kwaliteit levert.

 

 

 

Wilt u kennis met ons maken?

De koffie staat klaar!

Contactgegevens

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
Dieselstraat 8
6716 BC Ede

info@vandehoeflogistiek.nl
tel: +31 (0) 318 - 575784

Over ons

Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

© 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!