Goederen monteren op locatie, is een extra service die wij bieden.

E-fulfilment

Uw logistiek uitbesteden of niet?

Bent u eigenaar van een webshop en overweegt u om de logistiek van uw producten uit te besteden? Dat is meestal een goede keuze. Webshop fulfilment heeft veel voordelen, de continuïteit wordt gewaarborgd en u kunt zich focussen op de werkzaamheden die geld opleveren. Met onze verschillende transportvormen en uitgebreide e-fulfilment kunnen wij de volledige afhandeling van orders uit handen nemen. Van warehousing en verzending van pakketjes, tot aan de verwerking van retouren. Wij gaan verder dan een koeriersdienst, zo kunnen wij op locatie goederen monteren en plaatsen. Verpakkingsmaterialen nemen wij indien gewenst weer mee terug. De spullen worden met uiterste zorg behandeld, zoals we ook met onze eigen spullen om zouden gaan.

Hoe werkt e-fulfilment?

Het proces begint met de inslag van uw goederen. Deze kunt u bij ons aanleveren of in overleg kunnen wij de goederen bij u ophalen. Bij het leveren of ophalen controleren wij de zending aan de hand van een pakbon. Vervolgens worden de goederen in ons warehouse opgeslagen. Op het moment dat er een order wordt ingeboekt, gaat ons personeel aan de slag om de betreffende goederen uit het magazijn te halen. Wij verzorgen de verzending van de goederen en de communicatie met uw klant.

Wij nemen u alle zorg over de afhandeling van de geplaatste order uit handen en onze focus ligt hierbij op het leveren van kwaliteit. Onze medewerkers hebben een heftruck certificaat, wij hebben een opgeruimd en overzichtelijk magazijn en goed werkende ICT systemen.

Bij de daadwerkelijke levering zetten wij altijd ons beste beentje voor. Wij bezorgen uw goederen met een grote glimlach. We beseffen ons dat wij de laatste schakel in uw verkoopproces zijn en het enige gezicht wat uw klant te zien krijgt. Daarom zijn wij klantvriendelijk en zorgen wij dat er niets misgaat. We gaan voor een optimale klantbeleving door vriendelijk en verzorgd te werk te gaan.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel met 0318-575784 of mail ons.

Heeft u ook een webshop? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Maak snel een afspraak!

Contactgegevens

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
Dieselstraat 8
6716 BC Ede

info@vandehoeflogistiek.nl
tel: +31 (0) 318 - 575784

Over ons

Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

© 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!