fbpx

Goederen monteren op locatie, is een extra service die wij bieden.

E-fulfilment

Wij kunnen u door middel van E-fulfilment de volledige afhandeling van uw orders uit handen nemen. Inslag en opslag van de goederen, het verwerken van orders, levering aan uw klant en natuurlijk ook de verwerking van uw retouren kunt u in deze dienst aan ons uitbesteden.

Het proces begint met de inslag van uw goederen. Deze kunt u bij ons aanleveren of in overleg kunnen wij de goederen bij u ophalen. Bij het leveren of ophalen controleren wij de zending aan de hand van een pakbon. Vervolgens worden de goederen in ons warehouse opgeslagen. Op het moment dat er een order wordt ingeboekt, gaat ons personeel aan de slag om de betreffende goederen uit het magazijn te halen. Wij verzorgen de verzending van de goederen en de communicatie met uw klant.

Wij nemen u alle zorg over de afhandeling van de geplaatste order uit handen en onze focus ligt hierbij op het leveren van kwaliteit. Onze medewerkers hebben een heftruck certificaat, wij hebben een opgeruimd en overzichtelijk magazijn en goed werkende ICT systemen.

Bij de daadwerkelijke levering zetten wij altijd ons beste beentje voor. Wij bezorgen uw goederen met een grote glimlach. We beseffen ons dat wij de laatste schakel in uw verkoopproces zijn en het enige gezicht wat uw klant te zien krijgt. Daarom zijn wij klantvriendelijk en zorgen wij dat er niets misgaat. We gaan voor een optimale klantbeleving door vriendelijk en verzorgd te werk te gaan.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons dan.

Heeft u ook een webshop? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Maak snel een afspraak!

Contactgegevens

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
Dieselstraat 8
6716 BC Ede

info@vandehoeflogistiek.nl
tel: +31 (0) 318 - 575784

Over ons

Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

© 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!