Zes dagen per week zijn wij voor u onderweg.

Sneltransport

Snel en direct een pakket halen en bezorgen bij uw klant is voor Van de Hoef Logistiek Ede geen enkel probleem. In de volksmond noemt men dit ook wel koeriersdiensten maar Van de Hoef Logistiek Ede biedt meer! Of het nu gaat om een envelop, doos, pallet of bureaustoel, wij leveren de zending uiterst zorgvuldig af zoals u dat wenst. Direct van deur tot deur met eventueel de aanvullende services als montage, het plaatsen op de juiste plek of het meenemen van verpakkingsmateriaal.

 

Snel bezorgd, geplaatst, gemonteerd en opgeruimd, daar wordt uw klant toch blij van!

 

Onze chauffeurs staan altijd voor u klaar. Aan één telefoontje hebben wij voldoende om te bepalen welk vervoermiddel er nodig is om de goederen te verzenden. Door ons efficiënte distributienetwerk zijn wij altijd bij u in de buurt. Het pakket is daardoor snel gehaald en bezorgd. Dit kan op het door u gewenste moment. Indien gewenst houden wij u op hoogte van de voortgang. Voor u een uitdaging, voor ons geen enkel probleem. Wij begrijpen het belang van uw spoedtransport en gaan uiterst zorgvuldig met de goederen om.

Hoe snel wilt u het geregeld hebben?

Bel snel, onze chauffeur is al naar u op weg!

Overige verzendingen

Bij Van de Hoef Logistiek Ede bent u ook aan het juiste adres voor webshop- en standaard pakketverzendingen, sneltransport en warehousing. Klik op de betreffende link voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Contactgegevens

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
Dieselstraat 8
6716 BC Ede

info@vandehoeflogistiek.nl
tel: +31 (0) 318 - 575784

Over ons

Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

© 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!