Groot of klein, verpakt of onverpakt. Wij vervoeren alle afmetingen.

Pakketverzendingen

Van de Hoef Logistiek Ede is uw partner als het gaat om verzending van goederen. Waar onze collega’s werken met standaard afmetingen en gewichten, gaan wij verder. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk het is dat de goederen, in alle soorten en maten, met beleid afgeleverd worden bij uw klant. Wij zijn daarom gespecialiseerd in het bezorgen en eventueel plaatsen en monteren van uiteenlopende artikelen. Juist als het pakket niet voldoet aan de standaard afmetingen staan wij voor u klaar. 24 uur per dag, zes dagen per week. Deze dienstverlening is uitermate geschikt voor webshops. Als laatste schakel in het verkoopproces een ideale service. Bekijk de pagina distributie voor pakketten met afwijkende afmetingen en gewichten.

 

Standaard pakketzendingen

Ook voor standaard pakketzendingen kunt u bij ons terecht. Van de Hoef Logistiek Ede is altijd op zoek naar de juiste prijs – kwaliteitverhouding als het gaat om verzending van standaard pakketten over de hele wereld. Met deze dienst kunt u pakketten versturen die passen in het logistieke netwerk van DPD of PostNL. Uw wens staat daarbij centraal, wij zorgen voor de juiste logistieke invulling. Wanneer het pakket voor 15.00 uur bij ons is aangemeld via ons webordersysteem halen wij het dezelfde dag nog bij u op. Binnen 24 uur zal de zending afgeleverd worden in Nederland. Voor verzending naar het buitenland voorzien wij u van een levertermijn.

Verzendinstructies standaard pakketverzending

Een standaard pakket verzenden is eenvoudig. Het is belangrijk dat de verpakking geschikt is voor het gewicht van de inhoud zodat de goederen goed beschermd zijn tijdens het transport. De verpakking moet ook geschikt zijn voor automatische sorteermachines. Ook moet duidelijk het adres van de ontvanger op het pakket vermeld staan. Daarnaast dient een standaard pakket aan onderstaande eisen te voldoen:

  • uw pakket mag maximaal 31,5 kg wegen
  • de omvang mag maximaal 300 cm zijn (omvang = 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte)
  • de maximale lengte (langste zijde) mag niet langer zijn dan 175 cm

Heeft u ook pakketjes te verzenden? We helpen u graag!

Klik hier om contact met ons op te nemen.

Overige verzendingen

Bij Van de Hoef Logistiek Ede bent u ook aan het juiste adres voor webshop- en standaard pakketverzendingen, sneltransport en warehousing. Klik op de betreffende link voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Contactgegevens

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
Dieselstraat 8
6716 BC Ede

info@vandehoeflogistiek.nl
tel: +31 (0) 318 - 575784

Over ons

Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

© 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!