Gekoppeld
ordersysteem

Dus Sohome ging opzoek naar een partner en vond deze in Van de Hoef Logistiek. Van transport tot opslag, zij regelden het allemaal. Ons ordersysteem koppelden we makkelijk aan het systeem van Van de Hoef Logistiek. “De koppeling levert meteen voordeel op, we werken veel efficiënter,” zegt Antonie. “Via een gedeeld Slack-kanaal blijven we altijd in real-time contact. Vragen? Meteen antwoord! Klanten krijgen daardoor levertijden tot op een uur nauwkeurig dankzij onze perfecte tracking.”

Het resultaat? Sohome kreeg maar liefst 14.000 reviews met een gemiddelde score van 9. De logistieke aanpak zorgde voor een flinke efficiëntieslag!

“Van de Hoef Logistiek is ons visitekaartje. De chauffeurs van Van de Hoef Logistiek zijn altijd netjes en werken nauwkeurig. Dankzij hun snelle reactietijd en persoonlijke aanpak kunnen we efficiënter werken en hebben we een betere band met onze klanten!” aldus Antonie Van huis, mede-eigenaar Sohome.

Bekijk ook deze reviews...

Opblaasfiguurshop

“Sinds de samenwerking met Van de Hoef Logistiek slapen we veel beter. We hebben nu 100% levergarantie en de poppen worden altijd op tijd geleverd. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op ons bedrijf en hebben we geen stress meer over de verzending.”

Eddy Melissen,
Opblaasfiguurshop

Bekijk volledige review

XXL Direct

“De communicatie met eerdere transportbedrijven was traag en onduidelijk. Dankzij de korte lijntjes van Van de Hoef Logistiek krijgen we vaak positieve reacties over de bezorging. Dit is terug te zien in de gemiddelde reviewscore van 9,4!”

Roy van den Bovenkamp,
XXL Direct

Bekijk volledige review

Zitcomfort

“Van de Hoef Logistiek heeft onze logistieke zorgen uit handen genomen met hun tweemans leveringen. De stoelen en banken worden veilig en op tijd afgeleverd bij klanten en wij kunnen ons volledig concentreren op onze groei zonder extra personeel aan te nemen”

Arjan Wilbrink,
Zitcomfort

Bekijk volledige review

We werken met trots ook voor de volgende bedrijven...