Snel schakelen door
korte lijntjes

Van de Hoef Logistiek stapte in en nam het transport van buitenmaatse goederen over. Hierdoor kan XXL Direct zich focussen op waar ze echt goed in zijn: het maken en verkopen van grote platen en wandpanelen. “Wat Van de Hoef Logistiek onderscheidt van andere vervoerders is hun flexibiliteit en bereidheid om mee te denken. Met Van de Hoef Logistiek kunnen we schakelen en nieuwe dingen proberen,” vertelt Roy. Bovendien zorgt hun uitstekende communicatie ervoor dat er geen vraag te gek is en dat alles op rolletjes loopt.

Dankzij de samenwerking met Van de Hoef Logistiek zag XXL Direct indrukwekkende resultaten. Hun reviews, waarin de chauffeurs van Van de Hoef Logistiek vaak genoemd worden, zijn bijna altijd positief. Met een reviewscore van een 9,4 op 10.000 beoordelingen is duidelijk dat de klanten meer dan tevreden zijn. De efficiëntie en klanttevredenheid zijn erg verbeterd en de samenwerking heeft beide bedrijven laten groeien en geld laten verdienen.

“De communicatie met eerdere transportbedrijven was traag en onduidelijk. De korte lijntjes van Van de Hoef Logistiek en het vervoeren van buitenmaatse goederen is echt een unieke combinatie. We krijgen vaak positieve reacties over de bezorging, wat terug te zien is in de gemiddelde reviewscore van 9,4!” vertelt Roy trots.

Bekijk ook deze reviews...

Opblaasfiguurshop

“Sinds de samenwerking met Van de Hoef Logistiek slapen we veel beter. We hebben nu 100% levergarantie en de poppen worden altijd op tijd geleverd. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op ons bedrijf en hebben we geen stress meer over de verzending.”

Eddy Melissen,
Opblaasfiguurshop

Bekijk volledige review

Sohome

"Van de Hoef Logistiek is ons visitekaartje. De chauffeurs van Van de Hoef Logistiek zijn altijd netjes en werken nauwkeurig. Dankzij hun snelle reactietijd en persoonlijke aanpak kunnen we efficiënter werken en hebben we een betere band met onze klanten!"

Antonie van Huis,
Sohome

Bekijk volledige review

Zitcomfort

“Van de Hoef Logistiek heeft onze logistieke zorgen uit handen genomen met hun tweemans leveringen. De stoelen en banken worden veilig en op tijd afgeleverd bij klanten en wij kunnen ons volledig concentreren op onze groei zonder extra personeel aan te nemen”

Arjan Wilbrink,
Zitcomfort

Bekijk volledige review

We werken met trots ook voor de volgende bedrijven...