Efficiënte
tweemansleveringen

Het vinden van een partner voor goede tweemansleveringen was een zoektocht. “Gelukkig hebben we Van de Hoef Logistiek gevonden en namen zij de logistieke zorg van Zitcomfort over,” vertelt Arjan Wilbrink.

Van de Hoef Logistiek verzorgt de tweemansleveringen van onze zware, op maat gemaakte stoelen en banken. De professionele aanpak en efficiënte transportservices zorgen ervoor dat de stoelen veilig en op tijd bij de klanten worden afgeleverd. Elke levering wordt netjes naar binnen gebracht, waardoor Zitcomfort verzekerd is van tevreden klanten en zich volledig kan concentreren op hun core business.

De samenwerking met Van de Hoef Logistiek biedt Zitcomfort grote voordelen “Als er snel geschakeld moet worden, kan dat altijd. De open en gemakkelijke communicatie wordt eveneens zeer gewaardeerd.“ zegt Arjan. “Vaak loop ik even binnen en dan wordt er de tijd voor mij genomen. Van de Hoef Logistiek staat ook open om mee te denken in onze specifieke leveringen, elk bedrijf heeft natuurlijk andere behoeften. Deze flexibiliteit en bereidheid om mee te denken zorgt gewoon voor een superfijne samenwerking.”

“Van de Hoef Logistiek heeft onze logistieke zorgen uit handen genomen met hun tweemans leveringen. De stoelen en banken worden veilig en op tijd afgeleverd bij klanten en wij kunnen ons volledig concentreren op onze groei zonder extra personeel aan te nemen” zegt Arjan.

Bekijk ook deze reviews...

Opblaasfiguurshop

“Sinds de samenwerking met Van de Hoef Logistiek slapen we veel beter. We hebben nu 100% levergarantie en de poppen worden altijd op tijd geleverd. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op ons bedrijf en hebben we geen stress meer over de verzending.”

Eddy Melissen,
Opblaasfiguurshop

Bekijk volledige review

XXL Direct

“De communicatie met eerdere transportbedrijven was traag en onduidelijk. Dankzij de korte lijntjes van Van de Hoef Logistiek krijgen we vaak positieve reacties over de bezorging. Dit is terug te zien in de gemiddelde reviewscore van 9,4!”

Roy van den Bovenkamp,
XXL Direct

Bekijk volledige review

Sohome

"Van de Hoef Logistiek is ons visitekaartje. De chauffeurs van Van de Hoef Logistiek zijn altijd netjes en werken nauwkeurig. Dankzij hun snelle reactietijd en persoonlijke aanpak kunnen we efficiënter werken en hebben we een betere band met onze klanten!"

Antonie van Huis,
Sohome

Bekijk volledige review

We werken met trots ook voor de volgende bedrijven...