Wij doen alles voor jouw webshop

Gemiddelde klanttevredenheid

Beoordeeld door 231 personen

Wij voegen service
toe aan logistiek

Optimale communicatie

De klant kan zelf voor een bezorgmoment kiezen in onze kalender. Door optimale bezorginformatie per e-mail en sms te sturen, leveren wij in 98,5% van de gevallen de goederen in één keer af.

Persoonlijke en vriendelijke klantenservice

Vragen over de levering van goederen worden snel en met liefde beantwoord door onze klantenservice.

Enthousiaste en behulpzame chauffeurs

Voor ons de normaalste zaak van de wereld, want onze chauffeurs komen altijd met een glimlach aan de deur. En als extra optie monteren we het product op locatie, dat is nog eens service.

Behaal hoge webshop reviews

Wanneer jouw klant blij is met onze bezorging, heeft het direct een positief effect op jouw webshop reviews. Wij zijn jouw visitekaartje aan de deur.

De beste keus voor webshops

Dankzij slimme API-koppelingen met webshops komen orders direct in ons systeem terecht en worden ze supersnel klaargemaakt voor verzending.

Glimlach aan de deur, zorgt altijd voor hoge reviews

Wij zijn de logistieke servicepartner die begrijpt hoe cruciaal de laatste schakel in jouw verkoopproces is. Onze geautomatiseerde koppelingen zorgen voor een strak logistiek proces.

  • Bezorging is altijd volgens afspraak
  • Je ontvangt van ons service met een glimlach
  • Wij bieden duidelijke communicatie

 

Wij begrijpen dat wanneer jouw klant blij is met onze bezorging, het direct positief effect heeft op jouw webshop reviews.
Jouw positieve review is onze drive!

Maak gebruik van onze proefperiode

Het overstappen naar een nieuwe logistieke partner is niet zomaar iets. Je weet wat je nu hebt en je weet niet wat je krijgt. Dat snappen wij als geen ander.

Om je te overtuigen, hebben wij een speciaal overstapprogramma zodat de switch super eenvoudig en soepel verloopt. Ga voor een proefperiode van 14 dagen en ervaar zelf het grote verschil met de aanpak door een logistieke e-commerce specialist.

Vraag nu een proefperiode aan:

Wij werken samen met deze bedrijven

Reviews

Review 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Theo van Dijk, Harskamp
Bedrijfsnaam 1

Bekijk volledige review

Review 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Henk de Wit, Bedrijfsnaam 3
Alkmaar

Bekijk volledige review

Review 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam.

Loes van der Velden, Epe
Bedrijfsnaam 2

Bekijk volledige review

Hoe werkt het?

Met onze service logistiek zorgen wij ervoor dat iedere logistiek manager, webshophouder en ondernemer de hoogst mogelijke review behaalt met het serviceniveau van zijn logistiek. Wil je weten hoe jij jouw logistiek naar het beste niveau kan brengen?

Stap 2

Bedrijf koppelen

Hoe we de koppeling maken is aan jou. Met een API kunnen we direct jouw webshop koppelen of je voert zelf je orders in. We halen het op en leveren het precies op tijd af.

Stap 1

Neem contact op

Johnny Bos vertelt je graag alles over onze strakke werkwijze en welke voordelen je daarmee behaalt. Neem contact op voor een afspraak.

Stap 3

Logistiek top geregeld

Door ons eigen distributienetwerk, uitgebreide wagenpark, ervaren personeel en accurate planning garanderen we de kwaliteit voor jou. Jouw review is onze drive!

Contact

Klaar voor een soepele logistieke ervaring? Neem contact op via onderstaand formulier en ontdek wat Van de Hoef Logistiek voor jou kan betekenen!