Ruimtegebrek? In ons warehouse is volop plek!

Warehousing

Even geen ruimte in uw magazijn? Voor tijdelijke opslag van goederen van uiteenlopende aard bent u bij Van de Hoef Logistiek Ede op het juiste adres. Onze opslagruimte is groot, schoon, stofvrij en uitgerust met alle faciliteiten om de goederen netjes en veilig op te slaan. Heeft u geen tijd om de goederen bij ons te bezorgen. Geen enkel probleem, wij halen alles netjes bij u op.

Het is mogelijk om grote partijen goederen op te halen. Daarna kunnen wij in de gewenste kleine aantallen u goederen bezorgen bij uw klant. Doordat uw goederen al bij ons opgeslagen liggen, bespaart u tijd omdat wij de orderpicking voor u verzorgen. Wij leveren direct vanuit ons magazijn en zijn u zo snel van dienst.

Ruimte te kort? Wij maken graag een plaatsje vrij.

Bel direct.

Overige verzendingen

Bij Van de Hoef Logistiek Ede bent u ook aan het juiste adres voor webshop- en standaard pakketverzendingen, sneltransport en warehousing. Klik op de betreffende link voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Contactgegevens

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
Dieselstraat 8
6716 BC Ede

info@vandehoeflogistiek.nl
tel: +31 (0) 318 - 575784

Over ons

Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

© 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!