Als laatste schakel van uw salesproces, kunt u op ons vertrouwen.

Werkwijze

Wanneer u besluit om klant te worden bij Van de Hoef Logistiek Ede, wordt u volledig begeleid bij het invoeren tot het verzenden van uw goederen.

Eenvoudig webordersysteem

U kunt uw zending uiteraard digitaal bij ons aanmelden via ons webordersysteem op onze website. Een eenvoudig systeem waarbij u in enkele stappen uw order ingeeft. Vrachtbrieven en etiketten, facturen en historie kunt u gemakkelijk inzien en printen. Maar ook de naam en handtekening van de ontvanger kunt u in het systeem terug vinden, met uitzondering van de standaard pakketverzending.

Afhalen pakketten

Wij kunnen uw zendingen afhalen. Dat houdt in dat wij na aanmelding van uw zending zorg dragen voor de afhaling van de pakketten bij uw depot of magazijn.

Levering

Afhankelijk van uw wensen leveren wij binnen 24 uur of, of binnen een afgesproken tijdvak van 3 uur. Er wordt telefonisch of via de mail contact met de ontvanger opgenomen om een tijdvak af te spreken. Bij 24-uurslevering sturen wij de ontvanger een e-mail waarin het tijdvak wordt gecommuniceerd.

Wij leveren onder algemene AVC condities.

Bereikbaarheid

Wij zijn maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur bereikbaar. Mocht u ons buiten deze tijden willen bereiken, bijvoorbeeld voor een spoedgeval, dan kunt u altijd contact opnemen met uw persoonlijke contactpersoon.

trio

Meer weten over onze werkwijze? Geen vraag is te gek...

Stelt u ze gerust!

Contactgegevens

Van de Hoef Logistiek Ede B.V.
Dieselstraat 8
6716 BC Ede

info@vandehoeflogistiek.nl
tel: +31 (0) 318 - 575784

Over ons

Van de Hoef Logistiek Ede heeft de oplossing voor uw logistieke uitdaging. Wij verzorgen de distributie van pakket-, webshop-, pallet- en groot transport. Ons distributienetwerk is efficiënt ingericht, personeel hoog opgeleid en de planning goed georganiseerd. Zes dagen per week zijn wij u graag van dienst en zorgen wij voor een accurate bezorging van uw goederen.

© 2018 - Van de Hoef Logistiek Ede B.V. - uw logistieke partner!